DE KERK IS NIET IETS WAAR JE NAAR TOE GAAT, HET IS EEN FAMILIE WAAR JE BIJ HOORT!

Overlijden van Donovan Dumoulin

Langs deze weg wil ik iedereen laten weten dat Donovan Dumoulin helaas is overleden.

Donovan is voor vele van ons in ons persoonlijk gebed gebleven en we hebben als fellowship altijd voor hem gebeden in onze conferenties. De mensen van de kerk van Ede zijn altijd dicht bij Donovan blijven staan en hebben hem als team (brothers in arms!) elke week opgezocht.

Ze hebben kunnen ervaren hoe God daar doorheen heeft kunnen werken. Zoals hij in slaap leek te vallen als je de bijbel voor hem aan het lezen was, totdat je stopte….want dan kreeg je een gezicht te zien die zei : “komt er nog wat van”. Ook heeft hij de laatste 6 jaar genoten van de preken via Google Drive en van onze livestreams op de laptop die ze voor hem aangeschaft hebben. Wij willen bij deze ook de verzorgers en begeleiders van “Norschoten” bedanken voor al hun hulp in deze.

Wij willen hierbij vragen voor gebed, voor veel sterkte en kracht voor Marsha en de familie bij dit verschrikkelijke verlies. Aan de andere kant is daar ook de dankbaarheid en zekerheid te weten dat Donovan eindelijk “Thuis” is bij Jezus en zijn dochtertje Shanae.

Hartelijke Groeten,
Martin Klok namens Frans Smits & De Ede kerk

Donovan

Made by De Deur

Essential SSL