DE KERK IS NIET IETS WAAR JE NAAR TOE GAAT, HET IS EEN FAMILIE WAAR JE BIJ HOORT!

Nieuwe preekserie

Deze zondagavond beginnen we met een nieuwe preekserie: "Overwinning", gebaseerd op een tekst in de eerste brief van Johannes: 1 Joh 5:4 Want al wat uit God geboren is, overwint de wereld; en dit is de overwinning, die de wereld  overwonnen heeft; ons geloof. 5 Wie is het, die de wereld overwint, dan wie gelooft, dat  Jezus de  Zoon van  God is? NBV Want ieder die uit God geboren is, overwint de wereld. En de overwinning op de wereld hebben wij behaald met ons geloof. 5 Wie anders kan de wereld overwinnen dan hij die gelooft dat Jezus de Zoon van God is?
 
Overwinning is ons geboorterecht als wedergeboren Christenen. Jezus heeft ons de overwinning gegeven! Jezus stierf niet aan het Kruis zodat we met allerlei zaken kunnen leren omgaan maar dat we kunnen overwinnen! Wat wereld ook naar ons toe gooit, we kunnen het overwinnen!
 
De komende weken gaan de zondagavond diensten over een aantal gebieden van overwinning die ons allemaal aangaan. Deze zondag zal dat zijn: Overwinning over: Afwijzing. Mis het niet!

Achtergrond Overwinng over afwijzing
Essential SSL