DE KERK IS NIET IETS WAAR JE NAAR TOE GAAT, HET IS EEN FAMILIE WAAR JE BIJ HOORT!

We zijn vandaag in de tweede dag van ons vasten.

We zijn vandaag in de tweede dag van ons vasten! Misschien voel je je wat slap of heb je hoofdpijn, weet dan: dat hoort er een beetje bij. Het is een bewezen feit dat vasten gezond is*, je lichaam is zichzelf aan het ‘ontgiften’. Je lever, nieren en darmen zijn aan het ‘detoxen’, ze voeren giftige stoffen af en dat voel en ervaar je. Je gaat je vandaag gedurende de dag vanzelf beter voelen!

Kettingbidstond
Vanavond om 19:00 uur beginnen we met onze kettingbidstond. 24 uur lang zijn er, om de beurt mensen in ons kerkgebouw aan het bidden.

Het is bemoedigend tijdens het vasten bijeen te komen met andere vastende gelovigen; in de buurt te zijn van anderen die vasten en God geloven.

Nehemia 9:1 Op de vierentwintigste dag nu van deze maand kwamen de Israelieten bijeen, vastende...

Gods Woord leert ons: Gebed op zich is al heel krachtig, gebed en vasten is nog krachtiger, maar gebed en vasten en dan ook nog met elkaar is het krachtigst!

Mattheus 18:19 Wederom, voorwaar Ik zeg u, dat, als twee van u op de aarde iets eenparig zullen begeren, het hun zal ten deel vallen van mijn Vader, die in de hemelen is.

Er zit kracht in overeenstemming. Wat gaat er gebeuren in een gezin waar de vader en moeder en misschien ook wel de kinderen deze dagen samen vasten en bidden?

Vasten zonder gebed is niets meer dan een dieet. Ik wil iedereen aanmoedigen vanavond om 19:00 naar onze bidstond te komen om een uurtje te bidden. Een mooi begin van de 24 uur die daarop volgen!

Vanavond ligt de gebedslijst klaar die we
we hebben samengesteld van alle gebedsverlangens die we ontvangen hebben. Je kunt ook hier klikken om de lijst te downloaden. Daarnaast hebben we een algemene lijst met onderwerpen klaarliggen waarvoor je kunt bidden. Deze kun je ook downloaden door hier te klikken.

Hebreëen 11:6 Want wie tot God komt, moet geloven, dat Hij bestaat en een beloner is voor wie Hem ernstig zoeken.

Succes met vasten!

Pastor Martin Klok

* Onderzoeken hebben aangetoond dat vasten gedurende drie dagen niet alleen je immuunsysteem kan stimuleren, maar het ook volledig kan vernieuwen, wat weer helpt om een ‚Äč‚Äčlang en gezond leven te garanderen. De onderzoekers die het onderzoek uitvoerden, beschreven het als opmerkelijk en een grote doorbraak in medisch onderzoek. Vasten kan de stamcellen daadwerkelijk aanzetten in het produceren van nieuwe witte bloedcellen, die vervolgens de infectie zullen bestrijden. Voor wie geïnteresseerd is in dit onderzoek, klik hier.
Essential SSL