DE KERK IS NIET IETS WAAR JE NAAR TOE GAAT, HET IS EEN FAMILIE WAAR JE BIJ HOORT!

De eerste dag van het vasten!

Hallo allemaal, we zijn vandaag in de eerste dag van ons vasten. Misschien voel je je wat slap of heb je hoofdpijn, weet dan: dat hoort er een beetje bij. Het is een bewezen feit dat vasten gezond is, je lichaam is zichzelf aan het ‘ontgiften’. Je lever, nieren en darmen zijn aan het ‘detoxen’, ze voeren giftige stoffen af en dat voel en ervaar je. Je gaat je vanzelf beter voelen!

Morgenavond om 19:00 uur beginnen we met onze kettingbidstond met gezamenlijk gebed van 19:00 tot 20:00 uur. 24 uur lang zijn er om de beurt mensen in ons kerkgebouw aan het bidden.

Het is belangrijk tijdens het vasten bijeen te komen met andere vastende gelovigen; in de buurt te zijn van anderen die vasten en God geloven.

Nehemia 9:1 Op de vierentwintigste dag nu van deze maand kwamen de Israelieten bijeen, vastende...

Er zit kracht in overeenstemming. Gods Woord leert ons: Gebed op zich is al heel krachtig, gebed en vasten is nog krachtiger, maar gebed en vasten en dan ook nog met elkaar is het krachtigst!

Mattheus 18:19 Wederom, voorwaar Ik zeg u, dat, als twee van u op de aarde iets eenparig zullen begeren, het hun zal ten deel vallen van mijn Vader, die in de hemelen is.

Vasten zonder gebed is eigenlijk niets meer dan een dieet. Ik wil iedereen aanmoedigen morgenavond om 19:00 naar onze bidstond te komen om samen met ons te bidden. Een mooi begin van de uren die daarop volgen!

Hebreeen 11:6 Want wie tot God komt, moet geloven, dat Hij bestaat en een beloner is voor wie Hem ernstig zoeken.

Succes met vasten!

Medeling vasten en bidden
Essential SSL