DE KERK IS NIET IETS WAAR JE NAAR TOE GAAT, HET IS EEN FAMILIE WAAR JE BIJ HOORT!

We gaan weer online!

Het ziet er naar uit dat het aantal coronabesmettingen in Nederland weer fors aan het stijgen is. In de gegeven omstandigheden lijkt het ons verstandig om de komende weken te stoppen met activiteiten waarbij we in groepen samenkomen.

We vinden dit heel jammer, want hoe waardevol is het om elkaar te ontmoeten! Op dit moment is het echter beter dit niet te doen, in de hoop dat we zo met elkaar een bijdrage kunnen leveren aan het niet verder verspreiden van het corona-virus.

In afwachting hoe de situatie verder verloopt zullen we ieder geval tot en met woensdag 4 november alle activiteiten online laten plaatsvinden.

Hierbij wil ik iedereen bemoedigen om creatieve manieren te vinden om met elkaar verbonden te blijven. Je zou kunnen denken aan WhatsApp, een telefoontje, een kaartje of bijvoorbeeld met iemand af te spreken om samen de Live stream te kijken.

In alle onrust van deze dagen vinden we rust bij God en hebben we een sterk vertrouwen op Hem, die deze wereld en ook ons leven in Zijn handen houdt. Hij is bij machte dit kwaad te keren en ten goede te gebruiken!

Over verdere ontwikkelingen en eventuele updates houden we je uiteraard op de hoogte via deze website, onze mailinglijst en onze App.

De tijden zullen t/m 4 november zijn: Woensdag 19:30, zondag 11:00 & 18:00.

We 'zien' elkaar tijdens de Livestream!
Klok
handtekening
Essential SSL